logotype

Центр стратегічних досліджень та анализу

громадська организація

agro
SICH

Президент ЦСДА Смешко Ігор Петрович взяв участь в ІІ Міжнародній науково – практичній конференції «Реструктурізація глобального простору: історичні імперативи та виклики»

24.04.2013 11:40

Президент ЦСДА Смешко Ігор Петрович взяв участь в ІІ Міжнародній науково – практичній конференції «Реструктурізація глобального простору: історичні імперативи та виклики»

18 квітня 2013 року в Дипломатичній академії України при МЗС України відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Реструктуризація глобального простору: історичні імперативи та виклики».

З вітальним словом до учасників звернувся Перший заступник Міністра закордонних справ України Руслан ДЕМЧЕНКО. У своєму виступі він наголосив на незмінності зовнішньополітичних пріоритетів України в умовах реструктуризації світового порядку, зокрема на відстоюванні національних інтересів України, насамперед, в економічних, євроінтеграційних устремліннях нашої країни, які мають бути гармонізовані добрими відносинами з найближчими сусідами України.

Присутніх також привітали Ректор Дипломатичної академії України Микола КУЛІНИЧ, Директор Офісу зв’язку НАТО в Україні Марчін КОЖІЕЛ, Голова стратегічної експертної ради Інституту глобальних трансформацій  Олександр ЧАЛИЙ, Перший проректор з науково-педагогічної і наукової роботи, Директор Інституту глобальної  економічної політики Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Дмитро ЛУК’ЯНЕНКО.

Президент ЦСДА  Ігор Петрович СМЕШКО взяв участь в ІІ Міжнародній науково – практичній конференції « Реструктурізація глобального простору: історичні імперативи та виклики» в якості доповідача.  Ігор Петрович виступив з доповіддю на тему «НАЦІОНАЛЬНА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ В ЕПОХУ ГЛОБАЛЬНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ».

ІІ Міжнародна науково-практична конференція відбулася у трьох сесіях, а саме: «Історичний і дипломатичний аспект міжнародних відносин: традиції та інновації», «Глобалізація і новий світоустрій», «Світовий економічний порядок: сценарії та імперативи».

Обговорення в ході дискусій викликали жвавий інтерес вчених, представників урядових організацій та іноземного дипломатичного корпусу держав, акредитованих в Україні.


Оцінка 0

Додати коментар

Для того що б залишити коментар, необхідно увійти через соц мережу.

ЗМІ ПРО НАС

1

20.01.2024 10:20

Ігор Смешко знову обурив російських пропагандистів правдою про історію України, або як зомбують росіян

img

Передачу, яка вийшла 29 грудня року на Першому російському телеканалі, кремлівські пропагандисти готували заздалегідь ...

4

24.04.2013 12:00

Игорь Смешко: «Смысл жизни — в непрерывности процесса созидания»

img

Газета "ФАКТЫ и комментарии", интервью с Игорем Петровичем Смешко. ...

5

30.01.2013 01:01

Молчание спецслужб по «делу Развозжаева» разрушает веру украинцев в государство

img

Замалчивание руководством СБУ ситуации по «делу Леонида Развожаева» разрушает веру украинских граждан в органы государственной власти собственной страны. ...

ПОГЛЯД

Опитування

Які проблеми є найбільш актуальними для України?

  • корупція;
  • неефективність державного апарату;
  • безробіття;
  • низькі зарплати і пенсії;
  • неконкурентоздатність українських товарів;
  • відсутність національної стратегії
Результати