logotype

Центр стратегічних досліджень та анализу

громадська организація

agro
SICH

В Житомирі афганці ініціювали об’єднання патріотичних сил міста і області

01.03.2013 20:20

В Житомирі афганці ініціювали об’єднання патріотичних сил міста і області

фото: Микола Обиход під час виступу в Житомирі

На зібранні було оголошено, що ідея об'єднання виникла на платформі патріотичних організацій України в єдине патріотичне об'єднання. Ця ідея виникла не випадково. Зрозуміло, що громадськості необхідно взяти учать в тому, щоб формувати політику держави, впливати на затвердження в Україні права і справедливості у соціальних сферах держави.

«Сьогодні держава потребує нашої допомоги, і ця допомога може бути абсолютно конкретною», - така та інші думки висловлювались учасниками зібрання.

«Ми хочемо створити організацію «не гетьманського» типу, а за принципом – рівний серед рівних. Важливо було б об'єднати  зусилля і  можливості  організацій-учасниць для виконання статутних завдань кожної з них», - заявив на початку зустрічі Павло Ментов, представник Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни.

«Я за те, щоб така сила зявилася, за те, щоб наше суспільство мало можливість відродитися, за те щоб ми жили в нормальній європейській державі, з всіма її пріоритетами», - висловила свою позицію Ірина Яремчук («Асоціація соціальних підприємців України» в Житомирській області).

«Це дуже добре, що відбувається об’єднання патріотичних сил. У кожного ідеологічна платформа різна, але ми повинні об’єднатися навколо патріотизму і збереження держави. Тільки така об’єднана сила зможе змусити владу дослухатися до людей» - впевнений Олег Коновалов, Житомирська обласна організація Спілки офіцерів України.

«Ми, я і генерал Раєвський, як представники всеукраїнської громадської організації «Сила і Честь», підтримуємо всі ці добрі ініціативи, готові допомогти своїм досвідом і в питаннях вирішення проблем, про які говорилось. Ми живемо в складний період. Ми бачимо наслідки кризи у всіх сферах нашого економічного і соціального життя, і сподіватись на те, що хтось прийде і вирішить наші проблеми не треба. Спільні проблеми можна вирішувати тільки разом» - заявив в ході зустрічі Микола Обиход,  заступник голови Всеукраїнської громадської організації «Сила і Честь».

Учасники зібрання обрали редакційну комісію та доручили їй підготувати базові документи до наступного засідання.

 

Региональное агентство Центра стратегических исследований и анализа в Житомире


Оцінка 0

Додати коментар

Для того що б залишити коментар, необхідно увійти через соц мережу.

ЗМІ ПРО НАС

1

20.01.2024 10:20

Ігор Смешко знову обурив російських пропагандистів правдою про історію України, або як зомбують росіян

img

Передачу, яка вийшла 29 грудня року на Першому російському телеканалі, кремлівські пропагандисти готували заздалегідь ...

4

24.04.2013 12:00

Игорь Смешко: «Смысл жизни — в непрерывности процесса созидания»

img

Газета "ФАКТЫ и комментарии", интервью с Игорем Петровичем Смешко. ...

5

30.01.2013 01:01

Молчание спецслужб по «делу Развозжаева» разрушает веру украинцев в государство

img

Замалчивание руководством СБУ ситуации по «делу Леонида Развожаева» разрушает веру украинских граждан в органы государственной власти собственной страны. ...

ПОГЛЯД

Опитування

Які проблеми є найбільш актуальними для України?

  • корупція;
  • неефективність державного апарату;
  • безробіття;
  • низькі зарплати і пенсії;
  • неконкурентоздатність українських товарів;
  • відсутність національної стратегії
Результати